Benvinguda

 Pincha la bandera para leer la versión en castellano 

Benvinguts al blog "La teva lectura i la meva"

Què pots trobar en aquest blog?

Primer de tot, hi ha ressenyes de llibres. La nostra idea principal és escriure sobre llibres que ens han agradat, donar-te la nostra opinió personal i convidar-te que tu hi diguis la teva.

En segon lloc, a cada ressenya posarem tota la informació que coneguem sobre el llibre en qüestió, com ara pel·lícules o sèries de televisió relacionades, el web de l'autor, o fins i tot dades sobre viatges o tours literaris; tot el que puguem trobar sobre cada llibre sobre el qual escrivim.


Finalment, hem inclòs una pestanya de "debat", que pretén ser una excusa perquè parlem de literatura. Tu també ens pots plantejar temes de debat que t'interessin.


Sobre quin tipus de llibres escriurem?


Escriurem sobre llibres tant de ficció, amb gèneres literaris diferents: novel·la negra, de misteri, fantasia, juvenil, romàntic..., com de no ficció: de cuina i assajos sobre educació.


En quina llengua escriurem?

El blog parteix de la idea de ser bilingüe, català i castellà, però ara per ara, no podem assegurar que tot estigui traduït al castellà i, per això, hem inclòs un gadget de traducció per si el necessites. 

Totes les ressenyes que siguin bilingües tindran l'indicador dels idiomes a la part superior. Si cliqueu damunt de la bandera anireu a la ressenya en l'idioma corresponent. 


Xarxes socials


Hem obert un compte a Twitter, a Facebook, a Instagram, a Pinterest i a YouTube. Busca'ns i segueix-nos sempre que vulguis. 


Clica'ns a google +1 si t'agrada el que hem escrit a cada ressenya. 


Escriu-nos la teva opinió directament com a comentari de la ressenya, amb el formulari que hi ha sota les etiquetes o accedint a les nostres dades de contacte. 


Gràcies


Ens agradarà rebre els teus comentaris i poder parlar amb tu sobre les ressenyes que hi anem penjant. Però sobretot ens agradarà que ens acompanyis en aquesta aventura. Ens veiem!

Maria Neus i Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada