27.5.16

EDELWEISS. REINA DEL HIELO. DONA TER (ressenya en català)

TÍTOL Edelweiss. Reina del hielo
AUTOR Dona Ter
ANY 2016
EDITORIAL Amazon
PÀGINES 132
GÈNERE narrativa romàntica
Pincha sobre la bandera para leer la versión en castellano


SINOPSI

L'Edel és la guardesa d'un refugi de muntanya. Allà és feliç i se sent protegida. Però en Julien està enamorat d'ella i la seva calor farà fondre la Reina del gel.
OPINIÓ PERSONAL

La Dona Ter combina dos aspectes a Edelweiss que es repeteixen en altres de les seves novel·les: la maternitat i els paratges idíl·lics. Llegir la Dona és passejar-te per llocs meravellosament bells i diferents entre si amb tanta passió per la natura que et fa desitjar viatjar amb els personatges.

La trama romàntica és senzilla però està ben construïda. Els personatges tenen força i la Dona Ter aconsegueix que et fiquis dins la seva pell ràpidament.

En ser una novel·la tan curta, et provoca llegir-la en qualsevol moment i lloc: un viatge en tren, una sala d'espera, l'autobús o just abans d'anar a dormir. T'atraparà però no farà que et quedis llegint fins a la matinada perquè la acabaràs abans.

Però què trobem a Edelweiss? Doncs a més dels paisatges, un retrat molt realista de què és un refugi de muntanya. Hi ha moltes novel·les en què la neu és la protagonista de romanços a la calor dels troncs d'una llar de foc, però aquí ens trobem amb la incomoditat de l'aïllament, el bé escàs de l'aigua, el fred.

I un romanç amb els papers invertits. Aquesta vegada serà ella la que no vulgui fer el pas de comprometre's en una relació... Voleu saber per què? No és l'únic secret que guarda la Reina del gel.

Animeu-vos a llegir Edelweiss i després em dieu què us ha semblat.

2 comentaris:

  1. Hola Carme, quina rapidesa! M'alegro que hagis gaudit d'aquest petit viatge als Alps.
    Gràcies per llegir-me i està sempre present!
    Una abraçada enorme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Dona, gràcies per deixar el teu comentari. Em sabia greu no haver tingut temps de fer la ressenya d'"En la boca del lobo" (que faré quan tingui un forat) i aquest cop volia ser la primera!! T'animo a seguir escrivint, perquè ho fas molt bé, i crec que et podries atrevir amb històries més llargues o fins i tot més complicades. Les teves novel·les atrapen de seguida... però igualment s'acaben de seguida!! Una abraçada i molta sort amb "Edelweiss".

      Elimina