27.3.16

Hei, mi sol. Clara Vall (ressenya en català)

TÍTOL Hei, mi sol
AUTOR Clara Vall
EDITORIAL autopublicació a Amazon
ANY 2015
PÀGINES 82
GÈNERE narrativa romàntica
DISPONIBLE EN e-book
IDIOMES castellà




 Pincha sobre la bandera para leer la versión en castellano

SINOPSI

Hei és monitora de nens, i, un dia, mentre els està controlant, li ofereixen protagonitzar un videoclip per a un grup musical. És una bogeria totalment inesperada, però amb el dineral que li pagaran es podrà permetre fer el viatge per Àsia amb el que sempre ha somiat. A més, el cantant del grup fa goig...

OPINIÓ PERSONAL

Hei, mi sol, de Clara Vall, és una curtíssima novel·la romàntica que llegireu en un sospir. Senzilla, però molt ben resolta, Hei, mi sol ens regala un parèntesi en les nostres atrafegades vides perquè puguem llegir d'un sol cop una història previsible però que té moltíssimes possibilitats.

L'escriptora introdueix gestos de complicitat que seran tan sorprenents com entranyables. No us en dono detalls, però els noms dels protagonistes arrenquen rialles tant als mateixos protagonistes com als lectors, i n'hi ha més...

Amb 82 pàgines, ja podeu endevinar que la trama va molt ràpida, però, a mesura que vas llegint, la perícia de Clara Vall queda al descobert i ens trobem desitjant explorar l'interior dels personatges, ja que, encara que ràpidament dibuixats, ens deixen entreveure que sota la superfície hi ha una història interessant per narrar i que als lectors ens agradaria escoltar.

Els diàlegs són frescos, directes i divertits. Les escenes sensuals ben resoltes. I els personatges ben perfilats. Hei és una força irresistible que es mantindrà fidel al seu somni. Pit, en canvi, és un atractiu home que amaga un passat que a qualsevol dona li agradaria explorar. Aconseguiran estar junts?

Tot i que la novel·la m'ha agradat, he de dir que hi ha un gran "però": el final arriba en un moment crucial... ja s'ha acabat? Però, però ... si ara venia l'interessant!

Des d'aquí animo a Clara Vall perquè segueixi escrivint aquesta història que ens ha deixat intrigades. Què amaga Pit? Com aconseguirà Hei que Pit s'obri a ella? Podrà el seu amor tenir una oportunitat?

Hei, mi sol és una novel·la per a llegir en el trajecte d'un avió o d'un tren; després d'un període estressant com pot ser estudiar per a exàmens o una mudança; després de llegir una novel·la densa, o simplement durant un matí a la platja o en una terrassa prenent un cafè o en una tarda de pluja. Ràpidament us ficareu en la història i ràpidament l'acabareu de llegir.

Clara Vall, no et guardis per a tu el que amaguen aquests personatges i comparteix el que saps amb els teus lectors. Àsia és un marc incomparable per a una aventura emocionant i sensual, no creus?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada